fbpx

Stručnost i profesionalnost

Demo Image

Kiropraktika, masaže, spinalna dekompresija, refleksologija

Efektivan pokret je centar za negu tela koji se bavi kiropraktikom, masažama, spinalnom dekompresijom, akupresurom i refleksologijom u službi lečenja i negovanja Vašeg tela. U radu negujemo holistički pristup, uzimamo u obzir Vaš um, duh, telo i njihovu povezanost.


Stručnost i profesionalnost naših terapeuta

Nakon više od 25 godina stručnog usavršavanja u zemlji i inostranstvu, otvorili smo centar za negu tela Efektivan pokret sa timom stručnjaka koji vole svoj posao, a prema klijentima se odnose sa pažnjom i poštovanjem. Naše tehnike predstavljaju spoj istočne i zapadne medicine.


Neka naš prostor bude Vaš hram za opuštanje tela i duše

Naš centar nalazi se u samom centru Beograda i to ga čini lako dostupnim klijentima iz svih delova grada. Prostor našeg centra je osmišljen i dekorisan sa posebnom pažnjom, kako biste se osećali prijatno i opušteno svaki put kada dođete kod nas. Veoma smo fokusirani na higijenu, čistoću vazduha, kvalitet preparata sa kojima radimo, opuštajuću muziku, mirise i temperaturu u prostorijama. Sve ovo učiniće da se osećate bezbedno, bezbrižno, zaboravite na sve probleme i uživate u vremenu samo za sebe.


Shape Image

Naši eksperti


Mario Krstić

Viši fizioterapeut - Kiropraktičar

Jelena Ter Haar

Fizioterapeut - Refleksolog