fbpx

Naši klijenti o nama

Demo Image
Demo Image
Zadovoljstvo i osmeh klijenata nam je uvek na prvom mestu

U našem poslu, osmeh zadovoljnog klijenta je nešto što nas motiviše da se usavršavamo i radimo još bolje. Mnogo priča o rešenim dugogodišnjim teškim problemima i oboljenjima je prošlo kroz naš centar, a ovo su samo neke od njih. Ovde možete pronaći nešto što je najbolja preporuka - utiske naših klijenata.

Shape Image

"Hvala Vam za efektivan pokret. Da nije Vas, bila bih invalid."

"Leđa su mi odlično, ali da ne pokvarim to, dolaziću i dalje, par puta godišnje. Hvala i svako dobro!"

"Samo da se pohvalim, danas sam posle dve godine prvi put ustala bez bola u vratu. Hvala!"

"Moram samo da Vam javim mi je bol u leđima skoro potpuno nestao. Naravno, i dalje odmaram koliko mogu, ali danas sam bila potpuno sposobna da radim, a od sledeće nedelje ću polako da se vratim i treninzima. Mnogo sam srećna i puno sam Vam zahvalna."

"Upravo sam završila tretman i prezadovoljna sam. Mario je strpljiv i stručan. Nemam više predrasuda o kiropraktici i svakome ću je preporučiti."

"Ako kažem da ste mi promenili život, ne preterujem. Pre dve i po godine kada sam prvi put došla gotovo nisam mogla da hodam, a danas samo gledam na koje predivne planinske vrhove da se penjem. Zauvek zahvalna."

"Želim da Vam kažem da sam jako srećna, osmeh mi je od uva do uva. Noćas sam prelepo spavala, kad sam se okretala nije bilo bola ni nelagodnosti. Jutros sam lepo vezala pertle na obući, a kad ustajem sa stolice ništa me ne boli. Ceo dan sam nasmejana. Da nisam dobila preporuku za Vas, ko zna koliko bih se još patila sa bolovima."

"Odlično se osećam i to bez tableta. Ujutru ustajem bez bolova, a ramena više ne krckaju. Sjajni ste, rešili ste mi 80% problema! Uskoro dolazim da rešimo i krsni deo i biću kao nova."

"Danas sam već drugi put išla u šetnju i konačno ne osećam nikakav bol, a sinoć sam zaspala u 22h, bez ikakvih tegoba."